DADA.BG -  Microsoft обучение и сертификат | Cisco курсове | IT курс

DADA.BG е най-големият, базиран в София доставчик на присъствени и дистанционни IT обучения. Изберете своя Microsoft курс и вземете сертификат

За нас Свързани компании Защо ние ISO сертификати Клиенти Партньори Кариери Станете преподавател
dada кариери

Кариери

Позволете ни да Ви вдъхновим

DADA.BG е правилното място за Вас, ако сте иновативни, смели и ефективни, независимо дали имате професионален опит и какъв е той. При нас бихте могли да намерите професионална реализация, развитие и едновременно с това да преоткриете себе си, да работите по нови и интересни за вас проекти. Ние сме бързо развиваща се фирма с много възможности, които в повечето случай създаваме сами. Присъединете се към нас по пътя ни към съвършенство!

Работете с най-добрите

Работете заедно с иновативни хора, които споделят Вашето желание за развитие и предизвикателства. В среда, която стимулира различията между своите служители и възнаграждава положените усилия. Бихте могли да развиете уменията си, като се поучите от най-добрите в бранша, да спечелите – като създадете около себе си разнообразна среда от колеги от различни бизнес сфери. Тези връзки със сигурност ще дадат тласък на Вашата кариера.

Работете в компания с високи стандарти

Екипът на DADA.BG се определя не само чрез своите служители, продукти или услуги, но и посредством своите фундаментални ценности. Те служат като основа на брандинга и гарантират, че новите продукти, които създаваме, ще са от реална полза за хората.

Открийте нови хоризонти в кариерата си ТУК

Каква е Вашата страст? В DADA.BG ще получете нови умения, работейки по различни проекти и справяйки се с различни предизвикателства. Ние Ви даваме силата да проектирате работния си ден и живота си спрямо Вашите желания и нужди. Всичкo това е възможно!

Свободни позиции

В момента няма свободни позиции.

Искате да научите повече ? Пишете ни на sales@asap.bg или се обадете на телефон: 02/4475 111.