DADA.BG - Microsoft обучение и сертификат | Cisco курсове | IT курс

DADA.BG е най-големият, базиран в София доставчик на присъствени и дистанционни IT обучения. Изберете своя Microsoft курс и вземете сертификат

Сървър Десктоп База данни Разработчици Приложения

Microsoft Оffice обучения

Microsoft Оffice Word обучения

Включвайки се в курсовете по Microsoft Word, организирани от DADA.BG, ще придобиете умения за работа с текстообработваща програма, които ще Ви помогнат да оптимизирате работния си процес. Обучението по Microsoft Word е разделено на 3 нива – за начинаещи, средно ниво и ниво напреднали. В случай че имате затруднения с определянето на Вашето ниво, наши специалисти ще изготвят за Вас тест за определяне на нивото.

Начинаещи: Word

 • Microsoft Word 2010 - първо ниво

  Този курс е първата част от поредица от три курса, които Ви запознават с функциите и интерфейса на Microsoft Word 2010. В това обучение ще получите базови умения и знания за работа с Microsoft Word 2010.

  научете повече

Средно напреднали: Word

 • Microsoft Word 2010 - второ ниво

  Този курс е втората част от поредица от три курса, които Ви запознават с функциите и интерфейса на Microsoft Word 2010. В това обучение ще получите и умения и знания да създавате таблици и диаграми, както и да вмъквате водни знаци, изображения и други елементи с Microsoft Word 2010.

  научете повече

Експертно ниво: Word

 • Microsoft Word 2010 - трето ниво

  Този курс е втората част от поредица от три курса, които Ви запознават с функциите и интерфейса на Microsoft Word 2010. В това обучение ще получите и умения и знания да създавате таблици и диаграми, както и да вмъквате водни знаци, изображения и други елементи с Microsoft Word 2010.

  научете повече

Мicrosoft Оffice Excel обучения

Включвайки се в курсовете по Microsoft Excel, организирани от DADA.BG, ще се научите как да създавате таблици, анализирате и изчислявате данни. Обучението по Microsoft Excel е разделено на 3 нива – за начинаещи, средно ниво и ниво напреднали. В случай че имате затруднения с определянето на Вашето ниво, наши специалисти ще изготвят за Вас тест за определяне на нивото.

Начинаещи: Excel

 • Microsoft Excel 2010 - първо ниво

  Този курс е първата част от поредица от три курса, които Ви запознават с функционалностите на Microsoft Excel 2010. В това обучение ще придобиете основни умения и знания за работа с Microsoft Office Excel 2010.

  научете повече

Средно напреднали: Excel

 • Microsoft Excel 2010 - второ ниво

  Този курс е втората част от поредица от три курса, които Ви запознават с функционалностите на Microsoft Excel 2010. В това обучение ще придобиете знания за комбиниране и обединение на данни от различни източници, както и сумиране и извеждане на данни с помощта на формули в Microsoft Office Excel 2010.

  научете повече

Експертно ниво: Excel

 • Microsoft Excel 2010 - трето ниво

  Този курс е последната част от поредицата от три курса, които Ви запознават с функционалностите на Microsoft Excel 2010. В това обучение ще придобиете експертни познания и умения за работа с Microsoft Office Excel 2010.

  научете повече

Мicrosoft Оffice PowerPoint обучения

Включвайки се в курсовете по Microsoft Power Point, организирани от DADA.BG, ще се научите как да създавате ефективни презентации. Обучението по Microsoft Power Point е разделено на 3 нива – за начинаещи, средно ниво и ниво напреднали. В случай че имате затруднения с определянето на Вашето ниво, наши специалисти ще изготвят за Вас тест за определяне на нивото.

Начинаещи: PowerPoint

 • Microsoft PowerPoint 2010 - първо ниво

  Този курс е първата част от поредица от три курса, които Ви запознават с функционалностите на PowerPoint 2010. В това обучение ще придобиете основни умения и знания за създаване на презентации с Microsoft Office PowerPoint 2010.

  научете повече

Средно напреднали: PowerPoint

 • Microsoft PowerPoint 2010 - второ ниво

  Този курс е втората част от поредица от три курса, които Ви запознават с инструментите на PowerPoint 2010. В това обучение ще придобиете необходимите знания за добавяне на аудио и видео елементи, да добавяте анимации в презентация и да персонализирате готовите шаблони на Microsoft Office PowerPoint 2010.

  научете повече

Експертно ниво: PowerPoint

 • Microsoft PowerPoint 2010 - трето ниво

  Третият и последен курс от поредицата, Ви дава експетни знания и умения за изработване на впечатляващи презентации с Microsoft Office PowerPoint 2010.

  научете повече

Мicrosoft Оffice Access обучения

Включвайки се в курсовете по Microsoft Access, организирани от DADA.BG, ще се научите как да създавате и управлявате бази данни. Обучението по Microsoft Access е разделено на 3 нива – за начинаещи, средно ниво и ниво напреднали. В случай че имате затруднения с определянето на Вашето ниво, наши специалисти ще изготвят за Вас тест за определяне на нивото.

Начинаещи: Access

 • Microsoft Access 2010 - първо ниво

  Този курс е първата част от поредица от три курса, които Ви запознават с функциите и интерфейса на Microsoft Access 2010. В това обучение ще получите начални умения и знания за работа бази данни чрез Microsoft Access 2010.

  научете повече

Средно напреднали: Access

 • Microsoft Access 2010 - второ ниво

  Този курс е втората част от три поредни обучения, които осигуряват необходимите умения за работа с Мicrosoft Оffice Access 2010. Този курс се фокусира върху създаване на заявки, извеждане на персонализирани рапорти и субрапорти с помощта на Мicrosoft Access 2010.

  научете повече

Експертно ниво: Access

 • Microsoft Access 2010 - трето ниво

  Този курс е финалната част от три поредни обучения, които осигуряват необходимите умения за работа с Мicrosoft Оffice Access. Този курс се фокусира върху персонализиране и защита на данните в Мicrosoft Оffice Access 2010.

  научете повече

Искате да научите повече ? Пишете ни на sales@asap.bg или се обадете на телефон: 02/4475 111.