DADA.BG -  Microsoft обучение и сертификат | Cisco курсове | IT курс

DADA.BG е най-големият, базиран в София доставчик на присъствени и дистанционни IT обучения. Изберете своя Microsoft курс и вземете сертификат

Citrix Avaya AppSense LPI Cisco Cloudera EMC HP IBM Juniper Lean Six Sigma NetApp Red Hat TOGAF 9 VMware Soft Skills
TOGAF 9 курсове

TOGAF Version 9 курсове

TOGAF 9 е рамков модел, насочен към развитие на предприятието и предлага значителни подобрения в ключовите възможности на архитектурната рамка. Той включва нови материали, които показват в детайли как методът Architecture Development Method (ADM) може да се прилага спрямо определени ситуации, като например Service-Oriented Architecture (SOA) и архитектура на сигурността.

TOGAF 9 е рамка на консенсус между производителите и метод за Enterprise Architecture, която е на разположение за вътрешно ползване от всяка организация по света. Това е инструмент за подпомагане на производството, използването и поддръжката на архитектури. Тя се основава на процесен модел, поддържан от най-добрите похвати и серии за повторно използване на съществуващите архитектурни ресурси.

TOGAF 9 се фокусира върху разработването на бизнес възможности и управление за насърчаване на бизнес дейности , конфигурации и способности, за да осъществи оперативна съвместимост между бизнеса на всички нива в организацията.

Като цялостен отворен метод за Enterprise Architecture, TOGAF 9 допълва и може да се използва в комбинация с други рамки, които са по-фокусирани върху специфични аспекти на архитектурата или са предназначени за сектори като правителствено управление, отбрана и финанси.

Седемте основни части на TOGAF 9 включват:

Ние предлагаме богата гама от курсове върху TOGAF 9 и TOGAF 8-9 в партньорство с Architecting the Enterprise (AtE) and ITpreneurs™.

Organisational effectivness курсове

Заглавие Код Дни
TOGAF® 9 Foundation (Level 1) T9FPL1 2
TOGAF® 9 Foundation and Certified (Level 1 & 2) T9FPL1-2 4

Искате да научите повече ? Пишете ни на sales@asap.bg или се обадете на телефон: 02/4475 111.