DADA.BG -  Microsoft обучение и сертификат | Cisco курсове | IT курс

DADA.BG е най-големият, базиран в София доставчик на присъствени и дистанционни IT обучения. Изберете своя Microsoft курс и вземете сертификат

Citrix Avaya AppSense LPI Cisco Cloudera EMC HP IBM Juniper Lean Six Sigma NetApp Red Hat TOGAF 9 VMware Soft Skills
AppSense Курсове

AppSense обучение

AppSense е водещ доставчик на решения за потребителски виртуализации за Вашето предприятие, с повече от десет години доказан професионален опит във виртуалното пространство.

AppSense направи физическото и виртуално разполагане възможно чрез осигуряване на практически опит във всички платформи. Много повече от традиционен профил за управление, ръководството за виртуализация представлява фундаментална промяна в начина, по който е изграден корпоративния десктоп, обхваща цялата насочена към потребителския аспект на работния плот, включително лични настройки, насочена към потребителя корпоративна политика, както и потребителски приложения и данни.

Нашите инструктори притежават задълбочени технически познания за AppSense решенията и имат професионален опит, с който да насочват и подпомагат обучаемите. Присъствено или дистанционно обучение включва практическо запознаване с АppSense и визуализиране на реални проекти.

AppSense Training обучение

Заглавие Код Дни
AppSense Professional 2.0 v8.4 ILT-DSK-100 5

Искате да научите повече ? Пишете ни на sales@asap.bg или се обадете на телефон: 02/4475 111.