DADA.BG - Microsoft обучение и сертификат | Cisco курсове | IT курс

DADA.BG е най-големият, базиран в София доставчик на присъствени и дистанционни IT обучения. Изберете своя Microsoft курс и вземете сертификат

Сървър Десктоп База данни Разработчици Приложения

Microsoft десктоп обучение

Windows

Придобийте необходимите умения за внедряване и управление на Windows, така че да отговорите на най-високите изисквания в сферата на информационните технологии. Изберете своето Microsoft обучение сега.

Entry level: IT Infrastructure

 • 349/ Windows Operating System Fundamentals

  Това Microsoft обучение Ви помага да се подготвите за Microsoft Technology Associate Exam 98-349 и изгражда разбиране относно: Operating System Configurations, Installing and Upgrading Client Systems, Managing Applications, Managing Files and Folders, Managing Devices и Operating System Maintenance. Курсът използва същото изпитно съдържание, което има и Microsoft Official Academic Course (MOAC).

  научете повече

Associate level: Windows 10 training

 • 20697-1-B:Installing and Configuring Windows 10

  Този курс е предназначен да даде на студентите знания и умения, необходими за инсталиране и конфигуриране на Windows 10 . Тези умения включват обучение как да инсталират и конфигурират Windows 10, как да настройват сигурността на данните, устройството и мрежата, както и да поддържат, актуализират и възстановяват Windows 10.

  научете повече
 • 20697-2-B: Deploying and Managing Windows 10 Using Enterprise Services

  Това Microsoft обучение е предназначено за ИТ професионалисти, които имат опит с Windows устройства и които работят като Windows Enterprise Desktop Support Technicians (EDSTs) в Tier 2 support environments. С помощта на това обучение, съчетаващо теория и практически лаборатории, ще научите как да се откриват и разрешават проблемите с работа в мрежа, Windows Store приложения, сигурност, групова политика, отдалечен достъп и др.

  научете повече

Associate level: Windows 8 training

 • 687/ Configuring Windows 8.1

  Това Microsoft обучение е предназначено за ИТ професионалисти, които имат познания и опит в администрирането на Windows компютри и устройства в домейн среда с регулиран достъп до Интернет. Ще придобиете уменията, необходими Ви, за да прилагате Windows 8.1 в домейн среда на Windows Server, както и осигуряване на защитен, регулиран достъп на потребители от техните не-домейн Windows устройства.

  научете повече
 • 688/ Supporting Windows 8.1

  Това Microsoft обучение е предназначено за ИТ професионалисти, които имат опит с Windows устройства и които работят като Windows Enterprise Desktop Support Technicians (EDSTs) в Tier 2 support environments. В рамките на това обучение, съчетаващо теория и практически лаборатории, ще научите как да се идентифицират и разрешават проблемите с работа в мрежа, Windows Store приложения, сигурност, групова политика, Internet Explorer, отдалечен достъп и др.

  научете повече

Associate level: Windows 7 training

 • 6292/ Installing and Configuring Windows 7 Client

  Това Microsoft обучение е насочено към IT професионалисти, които се интересуват от разширяване на базата от знания и технически умения за Windows 7. Той надгражда уменията за инсталиране и миграция към Windows 7.

  научете повече
 • 6293/ Troubleshooting and Supporting Windows 7 in the Enterprise

  Целта на това Microsoft обучение е да изгради умения и знания за това как да поддържате операционната система Windows 7 и да решавате технически проблеми при отстраняване на неизправности в Windows 7 и Windows Server 2008 R2 мрежови среди. Ще бъдете запознати с процеса на създаване и използване на методиката за отстраняване на неизправности, както и с EDST ролята, работата и нейните отговорности. Освен това, ще бъдете запознати и с различни инструменти за отстраняване на неизправности и техники, които ще Ви дадат увереност за справяне с различни проблеми в Windows 7 в корпоративна мрежова среда.

  научете повече
 • 6294/ Planning and Managing Windows 7 Desktop Deployments and Environments

  Това петдневно Microsoft Обучение е насочено към декстоп администратори, които искат да специализират в декстоп внедряване, конфигуриране и управление. В това обучение, курсистите ще се научат как да планират и разполагат Windows 7 декстопи в големи организации. Те също така ще разберат как да проектират, конфигурират и управляват Windows 7 клиентска среда.

  научете повече

Искате да научите повече ? Пишете ни на sales@asap.bg или се обадете на телефон: 02/4475 111.