DADA.BG -  Microsoft обучение и сертификат | Cisco курсове | IT курс

DADA.BG е най-големият, базиран в София доставчик на присъствени и дистанционни IT обучения. Изберете своя Microsoft курс и вземете сертификат

За нас Свързани компании Защо ние ISO сертификати Клиенти Партньори Кариери Станете преподавател
За DADA

За DADA

Нашите цели

DADA.BG е регистрирана търговска марка на ASAP, компания, основана през 2007 година. Изпълнителният й директор е Петър Зюмбилев. ASAP е частна собственост без финансови задължения. До този момент DADA.BG разполага с клиенти от над 15 държави. За този успех допринася ефективната комбинация от най-нови технологии и отличен екип от добре обучени специалисти.

Тук, в DADA.BG, ние знаем, че целите на нашите клиенти трябва да срещнат подходящата комбинация от умения и 100% отдаденост към нуждите им. По тази причина се гордеем с качеството на нашите услуги, гъвкавостта, с която посрещаме всяко желание, и с изключително бързата поддръжка, която осигуряваме. Ние се стремим само към едно: перфектност в нашите услуги и респективно Вашето удовлетворение от съвместната ни работа.

ASAP е една от най-динамично развиващите се и иновативни компании в Югоизточна Европа, предлагащи професионално обучение в сферата на информационните технологии – както в присъствена форма, така и онлайн. Обхватът на компанията се простира на български, албански, македонски и румънски пазари. Наши клиенти са големи телекомуникационни компании, ИТ гиганти и повече от 45 000 индивидуални клиента.

Нашите ключови предимства

Искате да научите повече ? Пишете ни на sales@asap.bg или се обадете на телефон: 02/4475 111.