DADA.BG - Microsoft обучение и сертификат | Cisco курсове | IT курс

DADA.BG е най-големият, базиран в София доставчик на присъствени и дистанционни IT обучения. Изберете своя Microsoft курс и вземете сертификат

Сървър Десктоп База данни Разработчици Приложения

Microsoft база данни курсове

Научете SQL с Microsoft SQL Server курсове

Вие ще получите необходимите умения за използване на технологията SQL Server 2012. Тези Microsoft курсове ще Ви подготвят за Microsoft SQL Server сертификат.

Entry level: Database курсове

 • 364/ Database Fundamentals

  Този курс е част от поредица от Microsoft курсове, който ще Ви помогне да се подготвите за Microsoft Technology Associate Exam 98-364, като застъпва следните теми: Core Database Concepts, Creating Database Objects, Manipulating Data, Data Storage и админстриране на бази данни.

  научете повече

Associate level: SQL Server 2012 курсове

 • 461/ Querying Microsoft SQL Server 2012

  Този курс е първият от поредица от Microsoft курсове, които са необходими за придобиване на Associate level в SQL Server. По време на курса ще придобиете техническите умения, нужни за написване на основни Transact-SQL queries за Microsoft SQL Server 2014. Обучението разглежда основите на всички SQL Server дисциплини като например: Database Administration, Database Development и Business Intelligence. С него можете да се подготвите за изпит 70-461.

  научете повече
 • 462/ Administering Microsoft SQL Server 2012 Databases

  Този курс е част от поредица от Microsoft курсове и дава знания и умения, необходими за поддържане на Microsoft SQL Server 2014 база данни. Курсът се фокусира върху употребата на продуктови функции и инструменти, свързани с поддържане на базата данни.

  научете повече
 • 463/ Implementing a Data Warehouse with Microsoft SQL Server 2012

  Този курс е част от поредица от Microsoft курсове и описва как да прилагате платформа за съхранение на данни за поддръжка на BI решение. Ще придобиете умения за създаване на хранилища за данни с Microsoft SQL Server 2014, прилагане на ETL с SQL Server Integration Services, както и да валидирате и прочиствате данни с SQL Server Data Quality Services и SQL Server Master Data Services.

  научете повече

Expert level: Data Platform курсове

 • 464/ Developing Microsoft SQL Server 2012 Databases

  Този курс Ви въвежда в SQL Server 2014 и описва логическия дизайн на таблица, индексирането и писането на заявки. Също така се фокусира на създаването на база данни от различни обекти: изгледи, запаметени процедури, заедно с параметрите и функциите им. С него можете да се подготвите за изпит 70-464.

  научете повече
 • 465/ Designing Database Solutions for Microsoft SQL Server

  Този курс акцентира върху планирането и прилагането на корпоративни инфраструктурни база данни решения чрез използването на SQL Server 2014 и други Microsoft технологии. Той описва как да се консолидират SQL Server натоварвания между локални и Microsoft Azure облак-базирани решения, също така как да се планира и реализира висока ефективност и възстановяване след бедствия.

  научете повече

Expert level: Business Intelligence курсове

 • 466/ Implementing Data Models and Reports with Microsoft SQL Server

  Този курс е първият от поредица от Microsoft курсове, които са необходими за придобиване на Expert level в Business Intelligence. Фокусът на този курс е върху създаването на корпоративни BI решения. Описва как да се прилагат многоизмерни и таблични модели на данни, предоставяне на отчети с Microsoft SQL Server Reporting Services, създаване на табла за управление с Microsoft SharePoint Server PerformancePoint Services и откриване на бизнес поглед с помощта на извличане на данни.

  научете повече
 • 467/ Designing Business Intelligence Solutions with Microsoft SQL Server

  Този курс разглежда self-service BI и описва как да използвате Microsoft SQL Server Reporting Services, Microsoft Excel, Microsoft SharePoint Server, Microsoft Office 365 Power BI за създаване на self-service данни и отчети.

  научете повече

Искате да научите повече ? Пишете ни на sales@asap.bg или се обадете на телефон: 02/4475 111.