DADA.BG -  Microsoft обучение и сертификат | Cisco курсове | IT курс

DADA.BG е най-големият, базиран в София доставчик на присъствени и дистанционни IT обучения. Изберете своя Microsoft курс и вземете сертификат

Сървър Десктоп База данни Разработчици Приложения

Курс 20486B

Developing ASP.NET MVC 4 Web Applications

Метод на провеждане: Присъствен

Продължителност: 5 дни

Обща информация

По време на този курс участниците в него ще се научат как да разработват разширени SP.NET MVC приложения, използвайки инструментите и технологиите на .NET Framework 4.5. Фокусът в курса пада върху дейностите по кодиране, които подобряват представянето и мащабируемостта на уеб сайт приложенията.

Участниците в курса ще се запознаят с ASP.NET MVC, като той ще бъде сравнен с Web Forms, така че да се види в кой случай кое от двете трябва да бъде използвано.

Курсът е разработен така, че да покрие изискванията за явяване на изпита 70-486.

За кого е предназначен курсът

Курсът е предназначен за професионални уеб разработчици, които използват Microsoft Visual Studio в голяма или малка среда.

Участниците в този курс трябва да имат интерес в разработването на разширени приложения и да искат да управляват постановения HTML изчерпателно. Трябва да имат интерес в разработването на уеб сайтове, които разделят потребителския интерфейс, достъпа до данни и логиката на приложенията.

При завършване на курса

След завършването на този курс, участниците в него ще могат да:

Предварителни изисквания за участие в курса

Минимум от две до три години опит в разработването на уеб-базирани приложения с Microsoft Visual Studio и Microsoft ASP.NET. Участниците в курса трябва да могат безпроблемно да използват .NET Framework и да са запознати с езика C#.

Брошура

Developing ASP.NET MVC 4 Web Applications

Искате да научите повече ? Пишете ни на sales@asap.bg или се обадете на телефон: 02/4475 111.