DADA.BG -  Microsoft обучение и сертификат | Cisco курсове | IT курс

DADA.BG е най-големият, базиран в София доставчик на присъствени и дистанционни IT обучения. Изберете своя Microsoft курс и вземете сертификат

Изберете своето обучение

Единственото постоянно нещо в днешната ИТ обстановка е промяната.

Информационните технологии се определят като изключително динамичен сектор, в който се наблюдава непрестанно развитие. Той попада в категорията на най-желаните сфери за кариерно развитие, към който същевременно се отчита и висок недостиг на квалифицирани кадри. Разрастването на сектора и непрекъснатите технологичните промени изискват все повече подготвени специалисти, от които се очаква да обновяват и надграждат своите знания и умения, така че да отговорят на тези изисквания.

В качеството си на Microsoft Learning Partner, DADA.BG предоставя редица възможности за обучение, независимо дали става въпрос за придобиване на нови знания, надграждане на вече съществуващите такива или подготовка за сертификационен изпит. Всички курсове са базирани на официалните обучителни програми и продукти, разработени от експертите на Microsoft, което гарантира релевантност на информацията и високо качество на обучителната услуга.

Изберете обучението, което в най-голяма степен отговаря на Вашите потребности и се присъединете към изключителната общност на ИТ специалистите, още днес!

Искате да научите повече ? Пишете ни на sales@asap.bg или се обадете на телефон: 02/4475 111.