DADA.BG -  Microsoft обучение и сертификат | Cisco курсове | IT курс

DADA.BG е най-големият, базиран в София доставчик на присъствени и дистанционни IT обучения. Изберете своя Microsoft курс и вземете сертификат

5 преимущества от Microsoft Office Specialist сертификация

Най-популярните инструменти на Microsoft Office са MS Excel, MS Word, MS PowerPoint и MS Project и ежедневно човек ги използва в работата и вкъщи. В действителност, познанията за работа с офис пакета на Microsoft са едно от основните изисквания при кандидатстване за почти всяка позиция. Независимо дали сте счетоводители, бизнес анализатори, маркетинг специалисти или програмисти е необходимо да притежавате компетентност за работа с продуктите на Microsoft.

Приблизително всеки един от нас е запознат с функциите на Microsoft. Всекидневно използваме Microsoft Excel и Microsoft Word, за написване на текстове, промяна на шрифтове и форматиране на документи, създаване на таблица и няколко други основни функции. Като изключим това е възможно да притежавате познания, как да сортирате и форматирате екселска таблица с помощта на няколко формули. С помощта на Microsoft сертификацията потвърждавате уменията и опита Ви в използването на инструментите и функциите на Microsoft.

Продуктите на Microsoft се използват ежедневно за лични нужди, но съща така са и голямо значение за компаниите. Затова и повечето от компаниите оценяват високо Microsoft сертификацията и предпочитат сертифицирани професионалисти пред другите кандидати. Днес ще Ви разкажем за 5 от предимствата да сте притежатели на Microsoft сертификат.

 

Експертни познания за работа с Microsoft Office

Microsoft сертификацията удостоверява Вашите знания за работа с Microsoft Office, независимо дали ще използвате MS Word за създаване на документи, MS PowerPoint за създаване на презентация, MS Project за управление на проекти или MS Excel за управление на данни. MOS сертификацията демонстрира Вашата силна подготовка за работа с програмите на Microsoft и е добра предпоставка за по-добро кариерно развитие.

 

Умения за създаване на изключителни диаграми

Ако притежавате експертни Microsoft Office познания, очевидно ще бъдете и специалист в правенето на диаграми. Създаването на диаграми се счита като необходимо умение за кариера като финансист или бизнес анализатор, но почти при всяка длъжност идва момент, в който са необходими подобни знания. Чрез диаграмите, също така можете да представите и сравните ефективно какъвто и да е вид информация, както и да сътворявате професионално изглеждащи презентации.

 

Умения за систематизиране на факти

В днешния забързан живот това е едно най-ключовите имения, за да успеете. За да подкрепите Вашите възгледи и идеи е необходимо, да ги подкрепите със факти. В подобни ситуации MS Excel е най-добрият Ви приятел. Този програмен продукт на Microsoft е идеален за обширно форматиране и събиране на данни, с негова помощ можете да обединявате и съпоставяте данни от различни файлове.

 

Гъвкавост на работното място

С Office 365 можете да споделяте файлове с колеги, както и има възможност и няколко човека да работят едновременно над един и същи файл. Така създаването и редактирането на файловете става много по-гъвкаво и Вие имате възможност да изпъкнете много по-бързо с компетентни знания и умения сред колектива.

 

По-добри кариерни перспективи

Освен че Ви улеснява на работа и вкъщи, Microsoft сертификацията, също така и отваря много възможности за кариерно развитие. С експертни познания в Microsoft Office и прилагането му в бизнес среда можете да претендирате за повишение на заплата или за по-висока позиция. Също така в много случаи тази сертификация е задължителна, за да можете да заемете определена позиция.

 

 

Това са само няколко от предимствата, които Ви предлага Microsoft сертификацията. Ако желаете можете да разгледате тук различните Microsoft Office курсове.

 

« Назад

Искате да научите повече ? Пишете ни на sales@asap.bg или се обадете на телефон: 02/4475 111.