DADA.BG -  Microsoft обучение и сертификат | Cisco курсове | IT курс

DADA.BG е най-големият, базиран в София доставчик на присъствени и дистанционни IT обучения. Изберете своя Microsoft курс и вземете сертификат

DADA.BG стана част от INDEED We Can

INDEED се проведе за трета поредна година и e най-голямата технологична конференция в България - организирана от Microsoft. По време на събитието, което се проведе на 20 и 21 октомври 2015 в кино Арена Младост, различни лектори представиха последните технологии в реална среда, демонстрирайки сценарии и проекти в три теми - INDEED WE CAN DO BUSINESS; INDEED WE CAN CONNECT, INTEGRATE, CREATE; INDEED WE CAN BUILD, DEPLOY & SCALE.

INDEED WE CAN DO BUSINESS

По време на конференцията участниците в нея се запознаха с най-новите корпоративни ИТ решения, разгледаха облачните технологии, които завинаги промениха бизнес комуникацията, представени бяха инструментите за управление и внедряване, както и всички технологични тенденции.

INDEED WE CAN CONNECT, INTEGRATE, CREATE

Международно доказаните експерти на Майкрософт дадоха отговор на множество въпроси като - какви са предизвикателствата пред публичния сектор; как да разчитаме на бърза и безопасна продуктивност в облака; кои са иновативните и облачните технологии, които се превърнаха в двигател на икономическия растеж по света.

INDEED WE CAN BUILD, DEPLOY & SCALE

В няколко паралелни трака лекторите на INDEED WE CAN показаха  с практически демонстрации вълнуващите проекти, които могат да се реализират с помощта на облачните услуги и Windows 10. Разработчиците се запознаха с последните технологии и иновативни проекти, а ИТ специалистите научиха как те са били имплементирани в реална среда.

Като партньор на събитието DADA.BG раздаде 75 ваучера за 50% отстъпка от стойността на Microsoft обученията, които предлага в каталога си. Всички посетители на щанда на DADA.BG имаха възможността да се включат в рали състезание. Победителите в дуелите получиха ваучери за 50% отстъпка от избрано от тях Microsoft обучение. По този начин освен възможността да се позабавляват по време на паузите между лекциите, участниците в INDEED ще могат да се възползват и от участие в обучение на преференциални цени.

« Назад

Искате да научите повече ? Пишете ни на sales@asap.bg или се обадете на телефон: 02/4475 111.