DADA.BG -  Microsoft обучение и сертификат | Cisco курсове | IT курс

DADA.BG е най-големият, базиран в София доставчик на присъствени и дистанционни IT обучения. Изберете своя Microsoft курс и вземете сертификат

DADA.BG ще проведе обучения на над 200 служители на ЧЕЗ Груп

В края на май 2015 стартира съвместният проект на DADA.BG и ЧЕЗ Груп. През следващите 3 години ще бъдат проведени компютърни  обучения  за  получаване  на  базови  и  специализирани  знания  в  областта  на информатиката  и  информационните  технологии  за  служителите  на  ЧЕЗ Груп в България. DADA.BG ще проведе курсове по софтуерни програми:  MS Excel, MS Access, MS PowerPoint, MS Word и MS Project.

Проектът ще бъде реализиран в учебните центрове на DADA.BG в страната. Обучения ще бъдат проведени в гр. София, гр. Видин, гр. Враца, гр. Монтана, гр. Плевен, гр. Ловеч, гр. Кюстендил и гр. Благоевград в периода 2015 г. – 2017 г.

Участниците в компютърните курсове са разделени в малки групи, в зависимост от нивото, в което са разпределени след провеждането на входящ тест за определяне на нивото. По този начин се гарантира, че всеки един от участниците ще получи достатъчно внимание от страна на лектора, съобразно своите нужди.

Като сертифициран партньор на Microsoft, DADA.BG гарантирано ще извърши обученията по утвърдена  международна  учебна  методика  -  официални  учебни  курсове  по програмата Microsoft Official Curriculum (MOC).

« Назад

Искате да научите повече ? Пишете ни на sales@asap.bg или се обадете на телефон: 02/4475 111.