DADA.BG -  Microsoft обучение и сертификат | Cisco курсове | IT курс

DADA.BG е най-големият, базиран в София доставчик на присъствени и дистанционни IT обучения. Изберете своя Microsoft курс и вземете сертификат

Успешно приключи съвместният проект на НОИ и DADA.BG

Над деветдесет служители на ЦУ на НОИ преминаха през 14 Microsoft обучения, организирани и проведени от екипа на DADA.BG. Като лицензиран партньор на Microsoft, DADA.BG проведе всички курсове в съответствие с утвърдените от Microsoft стандарти. Лекторите, които проведоха обученията са висококвалифицирани специалисти, притежаващи както теоретична, така и богата практическа подготовка.

Курсовете, проведени в рамките на проекта на НОИ и DADA.BG обхващаха придобиване на  умения за работа, администриране и конфигуриране на Microsoft SQL Server 2012, System Center 2012, Microsoft SharePoint Server 2013, програмиране на C#, както и разработката на Windows Store приложения.

По време на провеждането на всяко едно от обученията бяха използвани съвременни методи и модерни технологии. Служителите на НОИ първо бяха въведени в необходимата терминология и теоретична подготовка, като тези процеси бяха съпроводени от лабораторни упражнения, чрез които прилагаха наученото на практика.

В края на всеки курс, служителите на ЦУ на НОИ попълваха форми за обратна връзка, в които имаха възможност да изразят своите впечатления от него. Оценките, които участниците поставиха на своите лектори, на материалната база и организацията на обученията са изключително високи. На база на тези резултати можем да обобщим, че чрез реализираните обучения служителите на НОИ успешно са повишили своята професионална компетентност.

« Назад

Искате да научите повече ? Пишете ни на sales@asap.bg или се обадете на телефон: 02/4475 111.