DADA.BG -  Microsoft обучение и сертификат | Cisco курсове | IT курс

DADA.BG е най-големият, базиран в София доставчик на присъствени и дистанционни IT обучения. Изберете своя Microsoft курс и вземете сертификат

Предимствата да имаш Cisco сертификат

Мнозина от Вас ще си кажат, че предимствата на Cisco сертификатът са много и ясни на всички. От части е така. Ако Вие самият сте добре запознат с плюсовете на Cisco сертификацията, то вероятно, вече имате такъв сертификат и се радвате на всичките му позитиви. Много са обаче и хората, които са още в началото на своята кариера и не са наясно защо точно Cisco? Затова, ние от екипа на DADA, решихме да отделим време, за да разясним защо сертификацията е толкова ценна.

1. Cisco сертификацията повишава Вашите знания и компетенции

Ще Ви се наложи да научите много нови неща по време на подготовката си за сертификация. Повечето сертификационни изпити са свързани със знанието и разбирането на широк спектър от термини. Много са малко тези от нас, които ежедневно работят с всички тях. Без предварителна подготовка, са единици тези, които биха издържали дори първото ниво на Cisco сертификацията.

Тук е моментът да споменем и това, че DADA.BG предлага Cisco обучения, които ще Ви помогнат да навлезете в терминологията и да издържите успешно сертификационните изпити.

По време на курсовете ще напредвате бързо и ще ставате все по-добър специалист. Ще започнете да се справяте доста по-бързо и качествено с редица възникнали проблеми. Може би това е едно от най-важните предимства на всяка една сертификация. Какво би било предимството, ако просто успеете да измамите на сертификационния изпит? Успехът ще бъде доста краткосрочен. Истинската стойност на Cisco сертификатът е във всички знания, които ще успеете да натрупате, подготвяйки се за изпитите. 

Преподавателите в обучителните центрове на DADA са висококвалифицирани и ще Ви подготвят както чисто теоретично, така и ще Ви дадат необходимите практически умения.

2. Cisco сертификатът отваря вратите на кариерното развитие

Няма да се опитваме да оборим онези от Вас, които ще кажат, че кариерното развитие в този сектор е възможно и без притежанието на Cisco сертификат. Да, така е, но пък със сертификат е доста по-бързо и лесно. Невероятно е колко много възможности ще се отворят пред Вас, ако имате Cisco сертификат – придобиване на по-висока позиция в компанията, в която работите в момента  или възможност за започване на нова работа. Вероятно вече сте забелязали колко много са позициите, за които се изисква да имате определено ниво на сертификация.

Разбира се, годините опит също са много важни, но това е нещо, което става с течение на времето. Ако все още сте млад специалист, без достатъчно опит зад гърба си, то Cisco сертификатът е една чудесна възможност да достигнете нивото на своите колеги. Както вече казахме, по време на подготовката ще натрупате много нови знания и умения, които ще Ви превърнат в специалист, способен да разреши много възникнали проблеми.

3. Cisco сертификатът повишава стойността Ви като специалист

Сертификатите, като цяло, са средство, с което доказвате своето ниво на знания и компетенции. Има специалисти, които сравняват придобиването на сертификат с придобиването на диплома от университет. Да, можете да вземете учебния план на дадена университетска специалност и да научите всичко сами, но всеки знае, че е доста по-вероятно да намери доходоносна работа, ако притежава диплома, издадена от университет. Същото в и със сертификатите. Ако сте Cisco-сертифициран професионалист, доказвате на специалистите по човешки ресурси, които се занимават с подбор на персонала, че имате определени знания и умения. 

Никога не подценявайте сертификатите и не ги приемайте като лист хартия.

В заключение искаме да кажем, че Cisco сертификацията си струва! Екипът на DADA има опит с провеждането на редица Cisco обучения и всички курсисти винаги оценяват усилията, които са положили като полезни и необходими. Това е една добра инвестиция във Вашето професионално бъдеще. 

Защо не започнете своята подготовка още днес?!?

« Назад

Искате да научите повече ? Пишете ни на sales@asap.bg или се обадете на телефон: 02/4475 111.