DADA.BG -  Microsoft обучение и сертификат | Cisco курсове | IT курс

DADA.BG е най-големият, базиран в София доставчик на присъствени и дистанционни IT обучения. Изберете своя Microsoft курс и вземете сертификат

Шанс за престижна и добре платена позиция със Cisco сертификат

Cisco е една от най-големите компании, специализирани в дизайна, производството и продажбите на мрежово оборудване, обхващаща голяма част от пазара в тази сфера. Cisco предлага широк спектър от различни сертификати за IT специалисти.

Специалистите, които успеят да получат Cisco сертификат, могат да работят по проектирането и изграждането на мрежи, могат да се занимават с компютърна сигурност, както и с много други сходни дейности, които са свързани с добре платени и престижни длъжности.

Екипът на DADA е на Ваше разположение, ако сте решили да поемете по пътя на Cisco сертификацията. Ние предлагаме обучения, които се водят от висококвалифицирани преподаватели. Те ще Ви помогнат да навлезете в света на Cisco и да се подготвите за сертификационните изпити.

Ако работите като IT специалист или мрежови инженер, но все още не притежавате Cisco сертификат, то е доста вероятно да пропуснете възможност за кариерно развитие или повишение на заплатата. С всеки изминал ден IT секторът се разраства все повече и повече, това неминуемо води и до увеличаване на конкуренцията. За да бъдете достатъчно конкурентоспособен, започнете подготовката си за придобиване на Cisco сертификат. Защо това е важно?!?

Нека си представим, че кандидатствате за нова работа и имате невероятни IT умения. Все пак, Вие няма да бъдете единственият такъв. Необходимо е да има нещо, с което да докажете всичките си знания и умения на интервюто за работа. Вече все повече работодатели взимат предвид сертификатите, които даденият кандидат за работа притежава.  Cisco сертификацията може да изиграе ключова роля за назначаването Ви на дадена позиция. Всъщност, позициите, които изискват да бъдете Cisco-сертифициран специалист, стават все повече.

Притежанието на Cisco сертификат показва, че имате определено ниво на компетентност. Още повече, ако няколко кандидати за работа са с един и същи профил, но един от тях притежава Cisco сертификат, то той ще бъде предпочетен.

Дори и вече да имате работа, която харесвате, не пренебрегвайте възможността за Cisco сертификация, за да се отличите. Може би се борите за повишение? Cisco сертификатът ще Ви помогне.

В повечето компании, независимо дали става дума за назначаване на нов служител, или за повишение на вече назначен, решенията се взимат от отдел „Човешки ресурси“. Най-често хората, работещи там, не са IT специалисти и когато обмислят дадено назначение или повишение, се концентрират главно върху дипломата и сертификатите, които имате. Със сигурност, притежанието на Cisco сертификат ще бъде оценено високо.

Екипът на DADA Ви очаква!

« Назад

Искате да научите повече ? Пишете ни на sales@asap.bg или се обадете на телефон: 02/4475 111.