DADA.BG -  Microsoft обучение и сертификат | Cisco курсове | IT курс

DADA.BG е най-големият, базиран в София доставчик на присъствени и дистанционни IT обучения. Изберете своя Microsoft курс и вземете сертификат

Топ 5 на най-търсените Microsoft сертификати през 2014 година

Според статистиките голяма част от хората смятат, че началото на годината е най-доброто време за придобиване на нови знания и умения, както и за започването на нов курс. В нашето високотехнологично ежедневие е необходимо да бъдем в крак с новите технологии, затова едно от най-добрите решения за новата година би било да придобием сертификат от Microsoft, с който да докажем своите знания и компетенции. Правейки тази крачка, се доближаваме до желаната нова работа или пък до така чаканото повишение. Нека не забравяме, че 91% от HR мениджърите споделят, че един от критериите за оценка на кандидатите е притежанието на сертификат.

Ние, екипът на DADA.BG, решихме да улесним избора Ви на точните за Вас обучение и сертификат, предлагайки Ви ТОП 5 на най-търсените Microsoft сертификати през 2014 год.:

MCSA Windows Server 2012

Microsoft Certified Solutions Associate сертификатът е един от най-важните, ако желаете да се развивате в областта на администрирането на мрежови и компютърни системи или пък в областта на техническата поддръжка. Този сертификат Ви помага и за това да подобрите уменията си за работа с облака, както и да улесни използването на елементи от виртуализацията. С този сертификат във Вашето CV, ще се превърнете в един от най-търсените специалисти.

MCSЕ Exchange Server 2013

Като Microsoft Certified Solutions Expert Вие ще работите не само с облака, но също така и с ИТ инфраструктури (IT infrastructures). В частност, ще бъдете отговорен за месиджинг решения (messaging solutions) в Exchange сървъра чрез проектиране и внедряване. Този сертификат ще Ви послужи за много и разнообразни позиции в бранша.

MCSE Windows Server 2012

Зад абревиатурата MCSE, както и по-горе, стои Microsoft Certified Solutions Expert, но този път за Windows сървър. И ако на първата позиция в нашия ТОП 5 стои сертификат, който е подходящ за сътрудници в областта, то тук вече имаме едно експертно ниво, както на теоретично, така и на практическо равнище.

Ще работите на управленско ниво с данни, системи и виртуализация.

Справяйки се с предизвикателството да получите този сертификат, ще бъдете световно признат експерт.

MCSA SQL Server 2012

Microsoft Certified Solutions Associate за SQL сървъри е необходим на тези, които искат да развиват и поддържат база данни. В много от компаниите данните се увеличават ежедневно, следователно - умението да бъдат поддържани по правилен начин се превръща в едно от най-търсените.

Придобивайки този сертификат, можете да започнете работа като разработчик база данни (database developer) и анализатор база данни (database analyst).

MCSЕ SQL Server 2012

Като експерт за SQL ще имате много повече отговорности и задължения, отколкото като сътрудник. Вие не само ще помагате за развитието на базата данни, Вие ще я проектирате и поддържате. Тези задачи не са никак лесни и ако решите да получите такъв сертификат, трябва да имате предвид, че се впускате в едно голямо предизвикателство. Ако успеете, обаче, ще имате възможност да работите във всяка една компания, в която бихте желали.

DADA.BG ще бъде с Вас по пътя към придобиването на необходимата квалификация. Ако имате въпроси, не се колебайте да ни потърсите!

Желаем Ви успех!

« Назад

Искате да научите повече ? Пишете ни на sales@asap.bg или се обадете на телефон: 02/4475 111.