DADA.BG -  Microsoft обучение и сертификат | Cisco курсове | IT курс

DADA.BG е най-големият, базиран в София доставчик на присъствени и дистанционни IT обучения. Изберете своя Microsoft курс и вземете сертификат

Добре дошъл, ноември!

На 1-ви ноември отбелязахме Деня на народните будители, Деня за пръв път се чества през 1909 година в Пловдив. През 1922 година Стоян Омарчевски, внася предложението за отбелязване на 1-ви ноември като празник на народните будители. Година по-късно с указ на цар Борис Трети е обявен за общонационален празник в памет на заслужилите българи. Между 1945г. и 1991г. празника е забранен. Честването му се възобновява със Закона за допълнение на Кодекса на труда, приет от 36-то Народно събрание на 28 октомври 1992г. е обявен официално за Ден на народните будители.

В чест на този светъл ден DADA.BG Ви предлага специални промоционални цени за курсове на C #. От 10 до 14 ноември имате възможност да се запознаете с основите на C # програмната структура, синтаксиса на езика, както и детайлите по изпълнението им с курса Programming in C# vB. След него ще се проведе курса Essentials of Developing Windows Metro Style Apps Using C# vB, в рамките на който ще усвоите основни умения за програмиране и необходимите техники за разработване на Windows Store apps. А от 24 до 28 ноември стартира Advanced Windows Store App Development Using C# vA, където ще разберете как да оптимизирате Вашето Windows Store приложение.

« Назад

Искате да научите повече ? Пишете ни на sales@asap.bg или се обадете на телефон: 02/4475 111.