DADA.BG -  Microsoft обучение и сертификат | Cisco курсове | IT курс

DADA.BG е най-големият, базиран в София доставчик на присъствени и дистанционни IT обучения. Изберете своя Microsoft курс и вземете сертификат

Вземете своя изпит

Microsoft сертификацията е световно признат стандарт за Вашите умения в областта и несъмнено подпомага кариерното Ви развитие.

Защо да се сертифицирам?

Чрез сертификацията Вие ставате част от изключителната Microsoft Certified Professional (MCP) общност, която Ви предоставя множество преимущества, включително достъп до специализирана информация. По този начин Вие може да поддържате уменията си на високо ниво, независимо от постоянните технологични промени. Информацията за успешно положените изпити и придобитите сертификати се добавя към официална академична справка, която дава директен достъп на потенциалните работодатели до сертифицираните специалисти.

Как да се сертифицирам?

За да придобиете Microsoft сертификат е нужно да положите съответните изпити – един или няколко, в зависимост от сертификацията, към която сте се насочили. Тези изпити са разработени от Microsoft експерти и целят да изпитат комплексно Вашите познания в конкретната област. Изпитите са компютърно-базирани и се полагат в специализирани тест центрове, оторизирани за тяхното провеждане. Изпитите се провеждат в присъствието на квестор, след предварително направена персонална регистрация, което гарантира, верността на достигнатите резултати. Оторизиран тест център е нашият партньор TEST.BG, към който може да се обърнете за съдействие и детайлна информация.

Какви са различните видове и сертификати?

Искате да научите повече ? Пишете ни на sales@asap.bg или се обадете на телефон: 02/4475 111.